De onderstaande prijzen zijn ex. BTW of anders vermeld.

Bij het bouwen van een website gaan we uit van een opstartfase van 20 uur. Indien u meer wensen heeft zullen de uren natuurlijk kunnen oplopen. Hiervoor zal dan een passende offerte worden gemaakt.

In de eerste 20 uur krijg je een gesprek met de volgende vragen:

  • Wat wilt u bereiken met de site ?
  • Wie is er bij de site betrokken?
  • Waar wilt u de site zichtbaar hebben?
  • Wanneer wilt u hem online hebben?
  • Waarom wilt u dat bereiken?

Daarna zal een lege (zonder specifieke teksten) concept site worden gemaakt. Deze zal met u worden bekeken en er zullen nog aanpassingen worden gedaan. Als de aanpassingen zijn gedaan komt er nog een vervolgafspraak waarin er gekeken gaat worden naar de content (inhoud) van de site.

Dit wordt samen met u ter plekke aangepast.

Wij zorgen, indien u dit wenst, ook dat uw domeinnaam en hosting wordt aangevraagd. Dit zorgt ervoor dat u totaal geen omkijken heeft naar uw website.

Prijzen:

Bouwen website:  va.  € 1000  (20 uur werktijd)

Bij het bouwen van de website komen ook nog eventuele plugins die men dient aan te schaffen deze vallen niet onder de bouwkosten aangezien dit losse plug-ins zijn die per site en omgeving verschillen.

Er zijn plug-ins waarbij men eenmalig een bedrag betaald, en andere plug-ins worden maandelijks betaald.

Dit wordt in de ontwerp fase met u opgenomen en ook hiervan krijgt u de kosten te horen. Gaat u akkoord, dan bouwen wij de plug-in erin. Vindt u het te duur? Dan gaan we op zoek naar een alternatief.

Ontwerpen Logo’s:  va. € 100 per logo

Als u een startend bedrijf bent en nog geen logo heeft, dan bieden wij u de mogelijkheid om deze voor u te ontwerpen.

Briefpapier, visite kaartjes ed.:

Indien gewenst verzorgen wij ook visite kaartjes, briefpapier, kladblokken ed. Hiervoor kunnen we geen vaste prijs afgeven aangezien wij hiervoor afhankelijk zijn van onze leverancier en de prijzen die zij hanteren. Wij kunnen u ook een ontwerp maken en u gaat hier zelf mee naar een drukker.  De prijs hiervan zal in overleg met u worden bepaald.

Onderhoudskosten:

U kunt bij ons ook een contract afsluiten voor het onderhoud op de door ons gebouwde site.

Hiervoor hebben we 2 smaken.

  1. Voor een vast bedrag per maand  (€ 150) krijgt u 5 uur onderhoud, indien u deze niet gebruikt gaan ze niet mee naar de volgende maand.
  2. U kunt ook kiezen om geen contract af te sluiten. Dan koopt u losse uren in a € 75 per uur (start tarief is 1 uur). Wij zullen dan de gebruikte uren achteraf doorbelasten aan u.

Hosting:   

De hosting kosten incl. een domeinnaam zullen ongeveer rond de €60 incl. BTW per jaar liggen. O ok dit ligt aan de leverancier en de aanbiedingen die zij op dat moment hebben.

 

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen ?   Aarzel niet en neem contact met ons op.