Wij zijn een klein dynamisch bedrijf wat ons wilt vestigen in de wereld van logo en webdesign voor klein bedrijf en ZZP’ers.

Wij maken alles wat uw wenst.

Indien u zelf beginnend bent en ook nog op zoek bent naar een leuk bedrijfslogo dan kunt u deze ook via ons verkrijgen, helemaal naar uw wensen.

Het maken van een website kan iedereen tegenwoordig zegt men in de reclames, maar het bijhouden up-to-date houden, beveiligen enz. is voor een heleboel mensen een groot vraagteken.

Wij kunnen dit allemaal uit uw handen nemen en zorgen dat u met andere dingen bezig kunt zijn dan met een website.

Een nieuwe website: Hoe gaan wij te werk???

Wij hanteren onderstaand stappen plan zodat u als klant weet waar u aan toe bent.

planning en design

Met het ontwerp van de website houden wij rekening met uw doelstelling, doelgroep en concurrentie.

Programmeren \ opstellen van de site

De sites die wij leveren worden gemaakt in WordPress, hier zijn ook veel plug-ins voor te verkrijgen die meestal wel een kleine vergoeding kosten, maar waardoor de design tijd minder wordt en kosten bespaard.

Inhoud

Het template wordt gevuld met geoptimaliseerde tekst: goed vindbaar voor Google, gericht op conversie en lekker leesbaar.

Test moment van de gemaakte site

De website wordt op een test omgeving aan de opdrachtgever getoond en de opdrachtgever kan dan zijn\haar opmerkingen geven over wat men anders wilt zien. Alle verbeterpunten worden in één keer doorgevoerd.

Oplevering

Als alle verbeterpunten zijn doorgevoerd en de opdrachtgever heeft zijn website getest en goed bevonden , zal hij online worden gezet. Indien U nog geen hosting \ webadres  heeft is dit geen probleem. Ook hier willen wij u mee helpen.

Service en onderhoud op uw site

Binnen een maand, nadat we uw site hebben opgeleverd, zullen we alle eventuele bugs\fouten kosteloos verhelpen. Daarna kunt u kiezen voor een onderhoudscontract of losse inhuur van uren.